Openingsuren :  Maandag t/m zaterdag van 10:00u tot 18:00u     |     Zon- en feestdagen gesloten

Huis

past (21) verkocht
Categorie: Huis
Prijs: 289.000 €

Pastoor Campenstraat 31, 2170, Merksem

Mooi  huis met 4 slaapkamers , ruime tuin en garage ! Centrale ligging, alle verbindingen, scholen, winkels, uitvalswegen….

Inkomhal en toegangsdeur tot de kelder en inpandige garage. Lichte leefruimte door het creatieve idee van gedeeltelijk ramen in plafond te verwerken. Het effect is rustgevend en geeft binding met de natuur. De leefruimte ziet uit op de prachtige tuin. De ingerichte keuken zit geïntegreerd in de living.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een grote instap dressing alsook de badkamer met ligbad, douche, toilet en badkamermeubel met 2 lavabo’s.

Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 verbonden met mezzanine .

Koopkans voor een gezin met kinderen !

galg__2_ te koop
Categorie: Huis
Prijs: 210.000 €

Gagelveldenstraat 80, 2170, Merksem

Gezellige rijwoning in een rustige kindvriendelijke straat gelegen nabij scholen, parken en winkels. Op de gelijkvloers verdieping bevindt zich een ruime voorkamer die als slaapkamer of bureau kan gebruikt worden. De woonkamer heeft een lichtkoepel die zorgt voor voldoende licht ook is hier een open haard aanwezig. De keuken geeft aansluiting met de woonkamer. Beneden bevindt zich eveneens een badkamer met douche. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote slaapkamer, een tweede keuken en tweede badkamer. Op de tweede verdieping nog een grote slaapkamer. De bruikbare oppervlakte volgens het EPC attest is 140m². Documenten stedenbouwkundige inlichtingen werden aangevraagd. 

Koopkans!